Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse premium

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Sistemele de pergole retractabile respectiv pergole bioclimatice sunt un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca vorbim de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, ele creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele.

Sistemele de pergole bioclimatice ofera, pe langa avantajele pergolei retractabile (cu acoperis retractabil), un avantaj major daca vorbim de izolare termica ori cantitate depusa de zapada. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergola bioclimatica este unul special, montat imprejurul pergolei.

Chiar daca la prima vedere nu par un element prea tehnologizat, este important de precizat ca sistemele de pergole retractabile sau pergole bioclimatice sunt realizate pe structura din aliaj de aluminiu, vopsit in camp electrostatic pentru a rezista cat mai bine de-a lungul timpului.

In plus, indiferent de model, fiecare pergola retractabila sau pergola bioclimatica poate fi automatizata in cateva moduri, astfel incat sa ofere confort maxim in utilizare.

Sunteti in cautarea unei pergole Winter Garden? Cu acoperis fix din sticla securizata? Va doriti protectie impotriva intemperiilor dar in acelasi timp lumina naturala?

Descoperiti ce tipuri de pergole retractabile, pergole bioclimatice sau cu acoperis fix din sticla exista si alegeti-l pe cel potrivit proiectului vostru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura